24 ötlet, ha nem tudod, mit kérj Karácsonyra! – 1. rész

Egy üveg erős italtól kezdve, egy impozáns egyiptomi ágytakarón át, mutatunk néhány menő cuccot, amit biztosan nem utasítanál vissza idén Karácsonykor!

Ha még nem ragadott meg a karácsonyi láz a Wham-Last Christmas című dalának hallatán bármelyik boltba belépve, akkor még nem hallottál eleget! Elérkezett az évnek azon időszaka, amikor a csillogó dekorációk mennyiségével egyenesen arányosan növekszik az aggodalmunk a megfelelő ajándékok megtalálásával kapcsolatban.

Napjaink világában, amikor a vásárlás már egy kattintásra van tőlünk, egy emlékezetes ajándék kiválasztása nehezebb, mint gondolnánk. De ennyi elég is arról, hogy mit adsz másnak. Arra is szánj időt, hogy te magad mit szeretnél a fa alatt látni ezen a szép ünnepen.

Régóta szemezel egy új karórával, esetleg nemrégiben ürült le a kedvenc italaid polca? Használd ki a Karácsony szellemét és engedd, hogy most Téged ajándékozzon meg valaki. Végül is, így működik a dolog, nem? 😉

Mindezt szem előtt tartva összegyűjtöttük a legjobb ajándékokat, amit férfiak kívánhatnak, különféle árkategóriákban.

 

 1. A kedvenc after shaved:
  Ha biztosra akarsz menni, jelentsd be a konkrét márkát és nevet vagy esetleg hagyj egy kiürült üveget a mosdó szélén, de azt semmiképp ne kockáztasd meg, hogy esetleg valami bűzölgő ’csodaszérumot’ kapj.
 1. Karóra:
  Kétségtelen, hogy minden férfi vágyik egy mutatós karórára, amelyet büszkén viselhet. Hogy mi a probléma általában? Egy mutatós órához, bizony mutatós árcédula is tartozik. Nem engedhetsz meg magadnak egy svájci kivitelt? Ne aggódj, most nem te fizetsz!
 1. Jó minőségű zoknik:
  Az bizony nem csak mítosz, hogy egy kényelmes, meleg, jó minőségű zoknival könnyebb felébredni reggelente, amikor még sötét van odakint, a lábad pedig vacog. A gyapjú és pamut zoknik kényelmes viseletet jelentenek, sőt a lábadat is melegen tartják. Ha az ízlésednek megfelelő színeket kombinálod, szuper kiegészítői lehetnek az outfitednek, sőt még a személyiségedet is kifejezheted velük.
 1. Prémium minőségű pólók:
  Ha van olyan dolog, amire minden férfinek szüksége van, az bizony a póló. Összemostál egy pirosat egy fehérrel? Ennek lőttek. Leöntötted kávéval? Ez is kuka. Izzadságfoltok? Tönkrement. Egy legalább hat darabos póló szettel indíts, a biztonság kedvéért!
 1. A „tervezős” pasi kiegészítője:
  Figyelem, sokkoló tény; a férfiaknak is vannak érzései! (én szóltam! :D) Még ha nem is akarod a hagyományos módon használni, akkor is jól jöhet egy határidő napló a gondolataid, ötleteid összegzésére, illetve vezetheted benne a bevételeidet és kiadásaidat. Így vagy úgy, egyszer azért majd égesd el!
 1. Napszemüveg:
  Igen-igen, télen napszemüveget viselni valószínűleg tényleg azt jelenti, hogy kicsit túl tolod. De előre beszerezni a nyári vakáció elengedhetetlen darabját jó módja lehet annak, hogy több pénz maradjon a zsebedben, amit a medence szélén elkölthetsz a koktélbárban. De addig is praktikusan használhatod az újévi másnaposság tökéletes elfedésére!
 1. Egy-két lakberendezési kiegészítő:
  A barátaid nem lesznek túl boldogok, ha hagyod őket megfagyni, míg te ott ücsörögsz mellettük a hülye karácsonyi pulcsidban. Meg hát, amúgy is ideje elfedni azokat a foltokat a kanapén, szóval néhány meleg, téli takaróval szintén nem lőhetsz mellé. 
 1. Egy szuperkényelmes kabát:
  Gyerünk, szerezz be egyet. Beköszöntött a tél. Egyáltalán nem férfias vacogó fogakkal hazasétálni az esti buliból, miközben próbálsz magabiztosságot erőltetni magadra. Idén újíts be egy kényelmes téli kabátot, ami sokkal melegebb lesz, mint az eddigi kis dzsekid.
 1. Egy jó szakácskönyv:
  Itt a 21. század és te még semmi olyat nem főztél, amihez több összetevő kellene csupán néhány tojásnál? Akkor még van mit tanulnod. Kezdetnek próbálkozz az egytálételes verziókkal (a hazai azért csak hazai), miközben egyre messzebb haladsz a bonyolult receptek felé. (Az odaégett lábast ne felejtsd el kidobni!)
 1. Egy hangulatos lámpa:
  Nálad is csak a két véglet létezik; koromsötétség vagy színpadi fény a nappalidban? Kérd meg a családodat, hogy lepjen meg egy stílusos kislámpával és élvezd a chill hangulatot, a gyertyafényt és vágd be magad néhány puha párna közé. Hidd el, nem fogod megbánni!
 1. Ágytakaró:
  Süss el egy poént, hogy 27 helyett 72 vagy, ha muszáj de bízz bennem, ez be fog jönni! Egyrészt senki nem akar majd veled ágyba bújni, ha azt cuki versenyautók takarják, másrészt ez egy elég jó indok lehet a reggeli meeting átszunyókálására.
 1. Mandzsettagomb:
  Néhány pasi magának veszi, de egy szép pár mandzsettagomb elkíséri a viselőjét a bölcsőtől a sírig. Semmi más nem dobja fel az inged jobban, mint ezek az apró kiegészítők. Arra viszont mindig ügyelj, hogy anyagában igazodjon a többi fémhez, amelyet viselsz – az órádhoz, az övcsatodhoz és az ékszereidhez.
Tagged , , ,