24 ötlet, ha nem tudod, mit kérj Karácsonyra! – 2. rész

Korábbi bejegyzésünkben elkezdtük összegyűjteni a legjobb karácsonyi ajándékokat, most ezt folytatva itt a követekező 12 darab ajándék, amit férfiak kívánhatnak, különféle árkategóriákban.

 

 1. Ébresztőóra:
  A sötét téli reggelek ezerszer nehezebbé teszik, hogy végre kimássz a meleg takaró alól. Egy esztétikusan világító ébresztőóra a napkeltéhez hasonló fényekkel csalogathat ki az ágyadból, míg más darabok szimplán csak kiverik az álmot a szemedből az undorító hangjukkal.
 1. Whiskey:
  Egy sikeres állásinterjú vagy gyakorlatilag bármi más jó kifogás lehet egy pohár kiváló minőségű whiskey elfogyasztására. Ezzel az ajándékkal biztosan nem lősz mellé, hiszen mikor máskor innád, ha nem Karácsonykor?
 1. Egy borotva, ami jól mutat a fürdőszoba polcán:
  Nem minden borotva ’születik’ egyformának. Idén menj biztosra; olyat kérj, ami jól használható és emellett esztétikusan is néz ki, hiszen a piperecuccaid közül ezt használod a legtöbbet, emiatt legtöbbször ezt hagyod elől a polcodon.
 1. Menő papucsok:
  Reméled, hogy most végre szerencséd lesz és az alkalmi kényelem beépül a hétköznapjaidba? Szabadulj meg a vadonatúj gorillakarmos papucsaidtól! Válassz egy klasszikus báránybőr béléses darabot, amit bármikor bedobhatsz a mosógépbe, hogy a lábadat is mindig melegen tartsa, de azért a stílusosságon se kelljen feladnod!
 1. Magas minőségű fül/fejhallgató:
  Simán kiléphetsz az utcára bármilyen ezer éves, elhasznált fülhallgatóval, de miért is tennéd? Kérj egy új, jó minőségű darabot, amely hangzásával egy teljesen új világba fog repíteni, sőt a Karácsonyi vacsi alatt is bedugaszolhatod vele a füled, ha megelégelted a kedves rokonokat.
 1. Festmény:
  Miután sikeresen elköltöztél otthonról és már képes vagy egy növényt is életben tartani, itt az ideje egy kis fali dekorációnak is. Nem, nem faágakra gondolok, inkább ízléses festményekre! 
 1. Szakáll trimmer:
  A Karácsony már így is eléggé parás időszaka az évnek, ne tetőzd még azzal is, hogy helyet adsz a borotválkozás utáni esetleges kiütéseknek. Tartsd a szakálladat szépen rendben egy hasznos kis szakáll trimmelővel. Így már ’csak’ a takarítás és a szőrrel-teli mosdó miatt kell aggódnod. 
 1. Díszzsebkendő:
  Az elegáns és divatos öltözködés bizony rengeteg pénzbe kerül, viszont ha egy ilyen apróságot kérsz a nagyitól, biztosan nem fogja túlságosan megterhelni a pénztárcáját, mégis jellegzetes eleganciát fog kölcsönözni a szettednek – még ha csak egy darab szövetről is van szó. 
 1. Aktivitásmérő:
  Szeretnél kicsit fittebb lenni 2019-ben? Egy okosóra talán elég motiváló lehet, hogy lecseréld a TV asztalod egy futógépre. Próbáld nem sértésnek venni, manapság mindenki ilyennel a kezén szaladgál. 
 1. Alsónemű:
  Az alsónemű mindig személyes ajándék, legalábbis amíg nem váltja ki az „Ó, már megint egy?” reakciót. Lehet, hogy még az új kedvenc márkádat is felfedezheted. És őszintén… kell bármiféle indok ahhoz, hogy legyen pár új boxered? 
 1. Hangszóró:
  Mivel egy jó buli lelke egy jó hangszóró, ezért mindig gondosan válassz! Nem valami jó ötlet elővenni anyu régi lejátszóját, amihez nincs is hangosításod. Ruházz be egy megfelelő hangszóróra. (Illetve engedd, hogy valaki más vegye meg neked!
 1. A „frissesség” illata:
  Nehéz friss levegőt varázsolni az olyan helységekbe, ahol mindig ugyanazokat a szagokat érzed. Néha jó új illatokat is kipróbálni, mint például az almafáét, az erdei bőrét vagy a rózsáét. Kérj illatgyertyákat Karácsonyi ajándék gyanánt majd a kiürült edénykéket használd aprópénz gyűjtésére, kulcsok tárolására vagy kisebb virágok számára.
Tagged , , , ,