Tippek a tökéletes megjelenéshez

Nem csak a nőknek kell oda figyelniük a jó külső megjelenésre. Az első benyomás a férfiakra is igaz, és ha olyan közegben dolgozol, szükséged lehet rá, hogy a megjelenésed profi legyen. Vannak trükkök, melyek garantálják, hogy ha rád néznek egy vezérigazgatót látnak benned. Annyira egyszerűen beépíthetőek az életedbe ezek az ötletek, hogy ha elkezded alkalmazni őket, nem fog pluszórákat jelenteni, viszont a munkában, és a magánéletben is sokkal sikeresebb lehetsz.

A megjelenés ma már mindenki számára nagyon fontos. Az első benyomást általában a kinézet határozza meg, és itt nem arra kell gondolni, hogy méregdrága ruhákat kell venni, hanem egy alap igényességre, amivel manipulálhatod a rólad kialakított képet. Ha professzionális környezetben dolgozol, s sikereket szeretnél elérni, miért is ne machinálnál ezekkel az apró trükkökkel azért, hogy nagyobb sikereket érhess el, kicsit könnyebben mintha szabadidő ruhában mentél volna be aznap dolgozni.

Ráadásul ezekkel a tippekkel nem csak a munkádban, de a magánéletedben is sokkal kelendőbb, sikeresebb lehetsz. A nők több tízezreket, és órákat töltenek el azzal, hogy reggel, amikor elmennek otthonról a lehető legjobban nézzenek ki. Egy ilyen külsejére igényes nő, nem igazán szeretne olyan partnert magának, aki igénytelen koszos és szakadt ruhákban jár. Márpedig neked férfiként sem azok a nők jönne be akik szintén szakadt ruhákban járnak ugye? Ha ők ennyi energiát fektetnek bele, Te is odafigyelhetsz pár apróságra, amik miatt a nők is sokkal vonzóbbnak fognak látni.

Mondhatod, hogy na, igen de akkor új ruhákra lesz szükséged. Ez valóban lehet igaz, de gondolj bele ezek a ruhák, befektetések a jövődbe, a sikeredbe. A vezető között is ha körbe nézel stílusos, jól öltözött férfiakat látsz, ha Te is oda szeretnél kerülni, akkor változtatnod kell, és sajnos meg kell szabadulnod a tinédzser gönceidtől. Tehát lényegében a ruhákra, és kiegészítőkre kiadott pénzt nézheted hosszú távú befektetésként. De nem kell egyik napról a másikra megváltoznod, nem is lehet. Ízlelgesd tippjeinket, és először csak azt fogadd meg, amit bele tudsz építeni a stílusodba, és a ruhatáradat sem kell teljes egészében egy nap alatt lecserélned. Ez egy folyamat, ami tarthat rövidebb, de akár hosszabb ideig is, de ne feledd a kis változás is sokat tud hozzá adni a sikeredhez.

Ha meetingeken Te sem szeretnéd kínosan érezni magad, akkor mindenképpen figyelj oda a megjelenésedre

Pólók helyett ing és zakó

Sok nő szerint nincs is annál szexibb mint egy inges zakós pasi. Lehet benne valami, hiszen az ing, és a zakó is egy farmerrel párosítva nagyon profi kinézetet tud adni. Sajnos a tinédzser éveidben hordott koncertpólóknak már leáldozott. Ha tárgyalásokra jársz, ügyfelekkel találkozol nap mint nap, akkor sajnos elvárható, hogy legalább egy inget vegyél magadra, ha már a többi nem is stimmel. Egy szép visszafogott színű ing, fekete nadrággal egyszerűen kitűnő választás, ha fontos számodra, hogy komolyan vegyenek, és az első benyomás is jó legyen rólad. Ez nagyon alap felszereltség, ezért ha még nem szereztél be egyet sem akkor itt az ideje.

Fürdőszobai tenni valók

Alap, hogy ne csak sugalld az ápoltságot, de legyél is az. Elengedhetetlen a mindennapi fürdés, hiszen nincs is annál bizarrabb mint egy tárgyalásra izzadtságszagúan beülni. Amellett, hogy nagyon kínosan fogod magad érezni, a tárgyaló partnereid is feszengeni fognak a társaságodban, arról nem is beszélve, hogy a nők szabályosan menekülnek az ápolatlan, izzadtságszagú pasiktól. Ezért fontos, hogy mindig fürödj, és utána dezodorról se feledkezz meg. Az ápolt külsőhöz a borotválkozás is hozzá tartozik.

A szakáll csak az idősebbeknek áll jól, és emellett sokan az ápolatlansággal társítják. Ha teheted, inkább szabadulj meg tőle, és borotválkozz meg. Az arcszesz a barátod lesz, hiszen ezeknek a férfi piperéknek az illatait úgy fejlesztették ki, hogy egész egyszerűen bomlanak utánuk a nők. Ha elmész otthonról mindenképpen használj valamilyen parfümöt, arcszeszt, és garantáltan sikered lesz vele.

Cipő, nyakkendő

Fontos, hogy ne csak edző, vagy sportcipőben járj. Tudjuk, hogy nincs is kényelmesebb egy futócipőnél, de sajnos nagyon leronthatja a kinézetedet, s egy zakóhoz nem is feltétlenül megy. Majd ha Te leszel a vezető esetleg tehetsz ilyen kis kihágásokat, de addig is próbálj meg beszerezni egy szebb bőrcipőt. Ezeknek a cipőknek nagy előnyük, hogy szinte minden ruhához mennek, így soha nem lőhetsz vele mellé. A nők ráadásul mindig megnézik a cipőt, ezért ha beszereztél egy szebb darabot, mielőtt elmész otthonról egy kicsit mindig takarítsd meg, mert sokat javíthat egy tiszta cipő a megjelenéseden. Szerencsére ma már nem kötelező a nyakkendő viselése, és őszintén a mai nők már nem is nagyon szeretik. Persze nagyon profi külsőt adhat, de elég, ha csak a nagyon fontos tárgyalásokra veszed fel, viszont a színére mindig nagyon ügyelj. Ha lehet, kerüld el a gyerekes mintákat, és a túl színes, túl vad színeket is, mert azokkal pont az ellenkezőjét étheted el, és a 30-as éveidben már egyáltalán nem számít poénosnak egy ilyen nyakkendő.

A haj kérdés

Tudjuk, hogy sokan vagytok a hajjal úgy, hogy jó lesz az csak kell egy olló és már kész is. Sajnos az esetek döntőt többségében nem rendelkeztek fodrász végzettséggel, így a végeredmény nem hogy tökéletes nem lesz, de még az elfogadható kategóriát is csak alulról súrolja. Ha jól szeretnétek kinézni mindenképpen javallott hetente legalább egyszer hajat mosni, és mindennap használni a fésű nevű tárgyat, ami ha nincs otthon ez legyen az első a listádon amit beszerzel.

A fodrászok nem véletlenül tanulják iskolában évekig a szakmát, ezért inkább fordulj hozzá, mert ő tudni fogja melyik fazon illik hozzád, és képes akár szög egyenesen is levágni a hajad veled ellentétben. Ezen kívül az sem baj, ha megpróbálkozol a hajzselével, de csak módjával. A túlzselézett haj nem túl esztétikus, hajlamos hullani, ami sokszor tűnhet kívülállóknak korpának, és ráadásul 10 éve kiment a divatból. Az elől kicsit felzselézett haj viszont még mindig hódít, ezért ha úgy döntesz jól állna neked, nyugodtan próbálkozz vele.

forrás: igenyesferfi.hu

További érdekes cikkekért kattints ide.

Tagged , , , ,